12 Nisan 2008 Cumartesi

Vizontele



yılmaz erdoğan filmlerini dvd film kulüp

2 yorum:

Adsız dedi ki...

www.bloglaryarisiyor.com.au.tc

BLOGlar YARIŞıyor Kampanyamıza Sizlerde Destek Olun, Sizlerde Blogunuzun Değer Kazanmasını Elde Edin...Bize Destek Vermek ve Destek Almak Çerçevesinde Bir Kampanya İle Karşınızdayız.

Kampanya Dahilindeki Yarışmamız, Blog Yayıncılığını Geliştirmek ve Desteklemek Adına Düşünülmüş Olup, Blog Reklamlarını Basın Yayın Organlarınca Bazı Kurum ve Kuruluşlar Tarafından Reklam Politikasıyla Tanıtıma Sunmak Amaçlanmıştır.Bu Tanıtım İle Blogunuz; Bazı Gazete,Dergi ve Tv Yayını Kuruluşlarınca Sunuma Çıkarılacaktır.

Yarışma Sonucuna Göre, Sitemize Kayıtlı Bulunan Bloglar, Sitemizi Ziyaret Eden Her Kişi Tarafınca Görülüp, Blogunuz Yarışma Listesi Üzerinde Yönlendirme Linki Olarak Listemizde Bulunacaktır.

Yarışmanın Düzenlenmesi Konusundaki Amacımız, Ülkemiz İnsanına ve Uluslar Arası Platformda İnternet Web Paylaşım Ağının Herkesce Kabul Görmüş Yararlarına Bizde Destek Olmak İstedik.Felsefemiz, İyiyi, Güzeli, Doğruyu Bulmak, İnsanlık Aleminde Yardımlaşmak ve Paylaşmaktır...

Düşüncelerimize Binaen Kampanya Dahilinde Başlattığımız Yarışmamız;
5 Mayıs 2008 Tarhinden İtibaren Geçerlilik Kazanmıştır.Yarışmamız Bir Aylık Süreyle 5 Haziran 2008 Tarihinde Sona Erecektir.

Yarışmaya Katılım Kuralları:
• Yarışmaya Katılım Tamamen ÜCRETSİZDİR, Yarışma Sonucuna Göre İlk Üç Listede Yer Alan yani Beğenilen Bloglar Kampanyamız Gereği ÖDÜLLENDİRİLECEKTİR.Ödüller Aşağıda Açıklanmıştır.
• Blogger/BlogSpot, Blogcu, Bloggum, Blog.Com, SosBlog, BlogSayfasi, BlogOsfer,... Gibi Domain Adresi Üzerinde "Blog" Kelimesi Bulunan;Yani Blog Olduğu Belirli Olan Tüm Bloglar Yarışmaya Dahil Edilirler.
• Yarışmaya Katılacak Blogların Spam ve Diğer Zararlı İçerikleri Barındırmaması Gerekir, Şüphesiz ki; Kampanya Dahilindeki Blog Yarışmamız, Uygunusuz İçeriklerle, Sansür Uygulanan Bir Yayın Alanı Değildir.
• Blogumuza Katılım Herhangi Bir Yaş Sınırı Gerektirmez. Blogculuk Yayıncılığını Geliştirmek, İndexlenen İnternet Kaynaklarına Ulaşımları Kolaylaştıracaktır.
• Yarışmaya Katılım Eğer ki; 4 Haziran'a Kadar 100 Blog Yarışmacısına Erişemezse Kampanya Dahilindeki Yarışmamız da İptal Edilecektir.Umuyoruz ki; ToplamKatılım 4 Haziran Tarihine Kadar 100 Katılımcı'dan Fazla Olsun...Sizin Desteklerinizle Bu Olacaktır.
• Yarışmaya Katılım Hit - Oylama Şeklinde Olacağından; Sitemizden Sadece Tek Girişte Kendinize veya Bir Başka Yarışmacı Blogcuya Oy Verebilirsiniz, Oylamalar Bilgisayar IP Yoluyla Yapıldığından Tek Giriş İle Bu Tür Propoganda Hileleri Önlenmeye Çalışılmıştır.

Yarışma Sonucuna Göre ÖDÜLLER;
1. Canon PowerShot A560 Dijital Fotoğraf Makinası
2. 5'li DVD - CD SETİ En Son Çıkan Karma Filmler
3. 3 Adet Temel Bilgisayar Eğitim Kitabı ve PC El Kitabı

Haber 3 Sitesi Üzerinde, 5 Haziran Tarihi'nde Sona Erecek Olan BLOGlar YARIŞıyor Kampanyamızın Sonuçları ve Yarışmaya Katılan Tüm Blog Siteleri Listenecektir.
İstanbul Güne Bakış Gazetesi Yoluyla Derece Yapan Bloglarımızın İçerik ve Tanıtımı, Kampanyamız Hakkında Bilgilendirmeler, Gazete Yayıncılığı Olanağı İle Yayınlanacaktır...
Belkide En Büyük Ödül Bu Olsa Gerek !

HAYDİ Ne Duruyorsunnn ... .. .

Yarışmamıza Katılan Tüm Bloglara Teşekkür Ederiz, Saygılarımızı Sunarız !


YARIŞMAYA KATIL

© Cophright 2008 - BloglarYarisiyor Desing Company
www.bloglaryarisiyor.com.au.tc - info@blogyaris.mc

Unknown dedi ki...

Online Film izle Yazdım Bu Siteye Geldim. Ama Film Mükemmel

Bu .Yazıya Not ver !

Template Design | Elque 2007