12 Nisan 2008 Cumartesi

Lions For Lambs(Aslanı Kuzulara)(2oo7)-online izle- TÜRKCE dublaj



Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Tom Cruise, Meryl Streep, Robert Redford, Andrew Garfield
Senaryo: Matthew Michael Carnahan
Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot
Müzik: Mark Isham
Kurgu: Joe Hutshing
Tür: Drama
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Özen Film http://www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Kasım 2007
Editörün Notu: Risk nedir? Cesaret nedir? Bağlılık nedir? Ve tüm bunlar medyamız, politikacılarımız ve gençliğimiz için ne ifade etmektedir. Oscar Ödüllü yönetmen Robert Redford yeni ve provakatif bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Konu: Gerçek zamanda geçen filmde kapalı kapılar ardındaki bilinmeyenleri ortaya koyan ve bir gün içindeki olayları birbirine gerçekçi bir hikaye ile bağlıyor. Washington’daki güç dengeleri , bir habercinin oldukça önemli bir konuda ve büyük baskı altında hazırladığı haberi, iki cesur askerin oldukça gizli ve tehlikeli bir görev esnasındaki nefes kesici hikayeleri ve Amerikan gençliğinin günümüzde özgürlük ve demakrasiye bakış açılarını harmanlayan film soru işaretleri ve bunların cevapları ile karşımıza çıkıyor.

Kongre üyesi ve başkanlığa en yakın isimlerden biri olan Jasper Irving (Tom Cruise) TV habercisi Janine Roth’u (Meryl Streep) gündeme bomba gibi düşecek bir haber için odasında kabul eder. 1 saat süren görüşme tam bir kedi fare oyunudur ve senator hem Amerikan medyasına hem de Amerikan hükümetine göndermelerde bulunur. West Coast Universitesinde idealist bir professor olan Dr. Malley (Robert Redford) öceleri çok istekli ve çalışkan fakat daha sonra dersine ilgisini yitiren öğrencisi (Andrew Garfield) ile hayattan beklentileri hakkında konuşmaktadır. Bu sırada dünyanın öbür ucunda Afganistan’daki sıcak savaşın içinde Dr. Malley’nin iki eski öğrencisi Arian (Derek Luke) ve Ernest (Michael Peña) üstlerinin verdiği emirlerle kazanmayı umdukları bir çatışmanın içine atılmaktadırlar.

FİLMİ İZLE


Hiç yorum yok:

Bu .Yazıya Not ver !

Template Design | Elque 2007