12 Nisan 2008 Cumartesi

Vizontele



yılmaz erdoğan filmlerini dvd film kulüp

Organize İşler


1.CD



2.CD

Vizontele Tuuba

1.CD



2.CD

Selvi Boylum Al Yazlım


Şalvar Davası


Çiçek Abbas


Eşkiya - Şener Şen - Film İzle


1.CD



2.CD

SURVUVAL ISLAND-bir grup genç üniveristeli kızın adadaki zor anları



Konu : Bir grup üniversitesi öğrencisi her yıl yapılan Cinco de Moyo adlı define avına katılmak için bir adaya giderler. Takımlara ayrılar bu ıssız adanın her yerine dağılırlar. Bir grup kız örgenci antik bir heykel bulurlar. İçinde ne olduğunu anlamak için Heykeli kırarak açarlar. Ancak yüzyıllar önce şeytanın bu heykelin içine hapsedildiğini nereden bileceklerdir? Zincirlerini kıran Şeytandan kim kurtulabilir..

CD 1



CD 2


Herşey Çok Güzel Olacak



cem yılmaz komedi show komik videolar

The Other Boleyn Girl (2008) Vizyon Filmi Online İzle




CD 1



CD 2


RECEP İVEDİK



CD 1



CD 2



Şu an ancak filmin sinema çekimini yayımlayabiliyoruz ancak aşağıdaki linkleri kullanarak filmin orjinalini indirebilirsiniz.

CD1
http://rapidshare.com/files/97029284/CD1PART1.rar
http://rapidshare.com/files/97037788/CD1PART2.rar

CD2
http://rapidshare.com/files/97052046/CD2PART1.rar
http://rapidshare.com/files/97066629/CD2PART2.rar
http://rapidshare.com/files/97015348/CD2PART3.rar

Material Girls - Sosyete Kızlar Filmini Online izle

Sosyete Kızlar Filmi www.sinemafanclub.blogspot.com SUNAR...

Filmin Konusu: Ünlü bir kozmetik firmasının varisleri Ava (Hilary Duff) ile Tanzie (Haylie Duff), “gündüz alışveriş gece parti” tarzında, tatlı bir hayat yaşamaktadırlar. Sosyetik kızlarımızın babası, yeni çıkaracağı ürünleri hayvanlar üzerinde denemekle suçlanır. Şirketin hisseleri bir anda düşer. Dünün zengin kızları bir anda beş parasız kalırlar. Ava ile Tanzie çalışmayı, para kazanmayı, kazandığı kadar harcamayı öğrenmek zorundadırlar. Onları hiç de alışık olmadıkları bir yaşam tarzı beklemektedir.

“Material Girls” şık olduğu kadar çarpıcı da olan bir komedi. İki genç kız, asıl önemli olanın altın bir kredi kartı” değil, altın bir kalp olduğunu bu sevimli macera sırasında anlayacaklar Oscarlı yıldız Anjelica Huston, Duff kardeşlere eşlik ediyor

FİLMİ İZLE


Lions For Lambs(Aslanı Kuzulara)(2oo7)-online izle- TÜRKCE dublaj



Yönetmen: Robert Redford
Oyuncular: Tom Cruise, Meryl Streep, Robert Redford, Andrew Garfield
Senaryo: Matthew Michael Carnahan
Görüntü Yönetmeni: Philippe Rousselot
Müzik: Mark Isham
Kurgu: Joe Hutshing
Tür: Drama
Süre: 90 Dk.
Yapım: 2007 - ABD
Dağıtımcı: Özen Film http://www.ozenfilm.com.tr

Gösterim tarihi: 9 Kasım 2007
Editörün Notu: Risk nedir? Cesaret nedir? Bağlılık nedir? Ve tüm bunlar medyamız, politikacılarımız ve gençliğimiz için ne ifade etmektedir. Oscar Ödüllü yönetmen Robert Redford yeni ve provakatif bir hikaye ile karşımıza çıkıyor.

Konu: Gerçek zamanda geçen filmde kapalı kapılar ardındaki bilinmeyenleri ortaya koyan ve bir gün içindeki olayları birbirine gerçekçi bir hikaye ile bağlıyor. Washington’daki güç dengeleri , bir habercinin oldukça önemli bir konuda ve büyük baskı altında hazırladığı haberi, iki cesur askerin oldukça gizli ve tehlikeli bir görev esnasındaki nefes kesici hikayeleri ve Amerikan gençliğinin günümüzde özgürlük ve demakrasiye bakış açılarını harmanlayan film soru işaretleri ve bunların cevapları ile karşımıza çıkıyor.

Kongre üyesi ve başkanlığa en yakın isimlerden biri olan Jasper Irving (Tom Cruise) TV habercisi Janine Roth’u (Meryl Streep) gündeme bomba gibi düşecek bir haber için odasında kabul eder. 1 saat süren görüşme tam bir kedi fare oyunudur ve senator hem Amerikan medyasına hem de Amerikan hükümetine göndermelerde bulunur. West Coast Universitesinde idealist bir professor olan Dr. Malley (Robert Redford) öceleri çok istekli ve çalışkan fakat daha sonra dersine ilgisini yitiren öğrencisi (Andrew Garfield) ile hayattan beklentileri hakkında konuşmaktadır. Bu sırada dünyanın öbür ucunda Afganistan’daki sıcak savaşın içinde Dr. Malley’nin iki eski öğrencisi Arian (Derek Luke) ve Ernest (Michael Peña) üstlerinin verdiği emirlerle kazanmayı umdukları bir çatışmanın içine atılmaktadırlar.

FİLMİ İZLE


Bu .Yazıya Not ver !

Template Design | Elque 2007